Custom made comfort

CUSTOM-MADE COMFORT

Vilmers forstår at alle fortjener å få ett riktig kvalitets møblement. Vi tilbyr tidløs design, godt håndverk og yter god kundeservice. Vi tror at folk ikke bare kjøper hvilket som helt møbel. De tar seg tid til å undersøke og velge de riktige elementene som gjør deres hjem perfekt. Sofa er det møbel i hjemmet som  blir sett på som midtpunktet i huset. Det er her gjestene blir underholdt. Hvor du slapper av alene eller tilbringer tid sammen med familien. Det er her hjertet ditt slår saktere og omverden blir stille. Sofa er en viktig del av ett avslappet liv. Comfort er mer enn bare et møbel. Det er å føle seg som hjemme, trygg og avslappet. Vi vet.


Skap din drømme sofa
Å velge riktig sofa er en personlig sak. Før man kjøper, ser du for deg hvordan sofaen passer inn i rommet. Hvordan den vil være å sitte på. Hvordan vil det passe ut med ditt eget interiør design. Med vårt modul system kan vi hjelpe deg å utrykke dine ønsker ved å velge forskjellige komponenter til en sofa som fargen på stoffet, ben, armlene og annet tilbehør. Personlighet er ditt varemerke. Bruk det.

 

Håndlaget kvalitet

Vi har høy kvalitet på våre myke møbler med tidløs design for deg og oss siden 1997. Vi vet hva som forventes og hvilke krav som settes når man skal velge sofa til hjemmet. Hver eneste dag vi har fokus på å kombinere design, kvalitet og comfort for å holde våre kunder fornøyde